Τα smartphones κυριαρχούν! Η επιχείρησή σου είναι mobile friendly;

Κάθε χρόνο τα δεδομένα της διαφήμισης, της επικοινωνίας και του σχεδιασμού μεταβάλλονται, όμως υπάρχει κάτι που ήρθε πριν καιρό, αλλά πρόσφατα κατάφερε να σαρώσει πραγματικά τον κόσμο των ψηφιακών μέσων.

Το smartphone.

Τα προηγούμενα χρόνια όλα περιστρέφονταν γύρω από τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής διαφήμισης.

Όταν οι κοινωνικές πλατφόρμες έκαναν την εμφανισή τους και η παρουσία στο διαδίκτυο θεωρήθηκε πλέον το πιο μεγάλο avantage μιας επιχείρησης, επήλθε φυσικά η άνοδος του κινητού.

Το 2013, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου marketing week, κάθε ομιλητής είπε ότι σε λίγα χρόνια το κινητό θα ήταν το κέντρο του κόσμου των διαφημίσεων και των μέσων ενημέρωσης.

Είχαν δίκιο.

Γνωρίζατε ότι:

  • Περνάμε πάνω από τρεις ώρες και σαράντα λεπτά στα smartphone μας καθημερινά.
  • Τσεκάρουμε τα κινητά μας τηλέφωνα τουλάχιστον εξήντα φορές την ημέρα.
  • Τα 2/3 των millennials βλέπουν ένα βίντεο ΠΡΩΤΑ σε smartphone.
  • Το 70% των millennials tweetάρουν, την ώρα που παρακολουθούν ένα event.

Αυτές οι διαπιστώσεις είναι μόνο η κορυφή ενός πολύ μεγάλου παγόβουνου.

Το κινητό δεν είναι “the next big thing”. Δεν είναι το ανερχόμενο αστέρι. Το κινητό είναι ΟΛΑ. Είναι ακριβώς εδώ, τώρα, και όλοι μας είμαστε δεσμευμένοι μαζί του.

Το Mobile είναι μια δύσκολη μετάβαση για πολλούς που επιζητούν τη διαφήμιση της επιχείρησής τους. Το Mobile είναι φευγαλέο, τόσο γρήγορο όσο γρήγορα κινείται και ο πολιτισμός στον οποίο ζούμε. Αλλά είναι ο πολιτισμός που πρέπει να αγκαλιάσουμε, να καταλάβουμε και να απολαύσουμε.

Τι θα πρέπει να επιδιώξετε μέσα από αυτή τη μετάβαση στην “mobile” αγορά για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας;

1. Ένα site ειδικά σχεδιασμένο για κινητά.

Η ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας πρέπει να είναι ορατή άψογα από κινητά τηλέφωνα και tablets. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να ψάξουν, να περιηγηθούν και να αγοράσουν. Μπορούν ακόμη και να παρακινηθούν, ώστε να φτάσουν μέχρι το φυσικό σας κατάστημα.

2. Τη δημιουργία μιας εφαρμογής (app) για την επιχείρησή σας,

μέσω της οποίας οι πωλήσεις έχουν τη δυνατότητα να γίνονται ευκολότερα, γρηγορότερα, αλλά και να αποδίδουν πολύ περισσότερο. Περίπου το 80% των χρηστών smartphone χρησιμοποιούν εφαρμογές κάθε μέρα. Δεν μπορείτε να αφήσετε την επιχείρησή σας να χάσει τον πιο απλό τρόπο για να κάνει κανείς τις αγορές του.

3. Τη δυνατότητα πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Κάντε πιο εύκολο για τους πελάτες σας να σας πληρώνουν με τις σύγχρονες επιλογές πληρωμής για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Με ένα κλικ.

4. Διασφάλιση της προβολής της επιχείρησής σας μέσα από εφαρμογές,

όπως το Google + Local, όπου μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία (όνομα, προιόντα, υπηρεσίες, ώρες λειτουργίας, έναν αριθμό τηλεφώνου επαφής, έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας και τη φυσική σας διεύθυνση), ώστε να είναι ορατά άμεσα σε κάθε αναζήτηση της περιοχής σας.

Σκεφτείτε το. Μια ολοκαίνουργια εμπορική πραγματικότητα, το τελευταίο μοντέλο αγοράς-πώλησης στα χέρια μας. Κυριολεκτικά.

Όταν σχεδόν όλοι οι πελάτες σας ξοδεύουν πάνω από 3 ώρες κάθε μέρα, κοιτάζοντας τα smartphone τους, θέλετε να είστε εκεί κάπου εκεί γύρω.

Επικοινωνήστε μαζί μαςΣήμερα!

Πηγή: cleancut.gr

Scroll to Top
Call Now Button