Digital Strategy

Παρέχουμε 360ο digital communication για το digital ταξίδι των πελατών μας.

Web Design & Development

Στην Findigital σκεφτόμαστε δημιουργικά για να υλοποιήσουμε σοβαρές λύσεις.

Digital Marketing

Διαθέτουμε ομάδα ειδικών τεράστιας εμπειρίας, που φέρνει αποτελέσματα.

Tourism Marketing

Στρόχευση σε ταξιδιώτες που βρίσκονται ή αναμένονται στην τοποθεσία σας.

Digital Strategy

Ψηφιακή στρατηγική αναγνωρισιμότητας & πωλήσεων.

Ένα ψηφιακό μέσο διαφήμισης μπορεί να φέρει αποτελέσματα, αλλά η επιλογή πολλαπλών μέσων θα φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Τα ψηφιακά μέσα λειτουργούν αρμονικά τροφοδοτώντας το ένα το άλλο. Αυτό ονομάζεται “connecting the digital journey”.

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα, την ανάλυσή τους και οδηγούμε τους επαγγελματίες σε ένα ταξίδι από την ανακάλυψη, τη δέσμευση μέχρι την πιστότητα. Με απλά λόγια θα σας βρούμε περισσότερους πελάτες και θα τους εμπνεύσουμε να υιοθετήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Σημαίνει, ότι έχετε έναν στρατηγικό συνεργάτη, που κατανοεί τον ψηφιακό κόσμο, ο οποίος μπορεί να προχωρήσει πέρα από το προφανές και να εργαστεί μαζί σας, ώστε να προσδιορίσετε τους στόχους σας, μέσω της επιλογής των κατάλληλων εργαλείων για την επίτευξη αυτών.

Αυτό σημαίνει, ότι έχετε μία ομάδα, στην οποία μπορείτε να βασιστείτε για να σας κατανοήσει, να σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία, την κατάλληλη τεχνολογία και δημιουργικότητα, που οδηγούν στο αποτέλεσμα.

Σας Γνωρίζουμε

Πριν κάνουμε το οτιδήποτε, ερχόμαστε σε επικοινωνούμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τους στόχους και το όραμά σας. Τι θέλετε να επιτύχετε και γιατί αλλά και το στάδιο που βρίσκεστε σήμερα.

Αναγνωρίζουμε τους Στόχους σας

Βασικό στοιχείο για να ξεκινήσει η οποιαδήποτε στρατηγική είναι οι κατανοητοί και ρεαλιστικοί στόχοι την κατάλληλη χρονική στιγμή. Έτσι θα βαδίζουμε στο σωστό digital μονοπάτι με βάση τις ανάγκες του Brand σας.

Κατανοούμε τους Πελάτες σας

Στοχεύουμε στην «Αγορά Στόχο» σας με σκοπό να εντοπίσουμε σε ποιους απευθύνεστε – περιοχή, ηλικία, φύλλο, ενδιαφέροντα – και επικοινωνούμε στους άμεσα ενδιαφερόμενους τα μηνύματα επικοινωνίας της Εταιρίας σας.

Κανάλια Επικοινωνίας – Digital Marketing

Αφού έχουμε τις παραπάνω πληροφορίες, πραγματοποιούμε εκτίμηση των βέλτιστων ενεργειών με βάση τις ανάγκες, τις δυνατότητες της επιχείρησή σας και τις συνήθειες των πελατών σας. Έτσι δημιουργούμε τις συνθήκες για να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος στα κανάλια του Digital Marketing που περιλαμβάνει, Website, Social Media Marketing, SEO, Adwords, Emails.

Web Design & Development

Με βάση τις ανάγκες των πελατών σας

Web sites

Στην Findigital, όταν σχεδιάζουμε ένα website, eshop ή εφαρμογή, δίνουμε
μεγάλη βαρύτητα σε 2 βασικά στοιχεία.

Τους στόχους και τις ανάγκες των πελατών σας.

Η μελέτη του σχεδιασμού στο οπτικό και λειτουργικό μέρος γίνεται από την εξειδικευμένη ομάδα μας, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο Web DesignUser Experience και UI structure.

Έτσι διατηρούμε την ισορροπία σε αυτό που έχετε οραματιστεί και στο πως είναι βέλτιστο να δομηθεί για χρήση από το κοινό σας.

Να θυμάστε πάντα, πως κύριος στόχος και προτεραιότητά μας είναι ικανοποιήσουμε εσάς και τους πελάτες σας.

Social Media

Ένας στους δύο Έλληνες διατηρεί τουλάχιστον ένα λογαριασμό στο Facebook, στο Instagram, στο LinkedIn, στο Pinterest κλπ. Τα social media αποτελούν το μεγαλύτερο χώρο διάδρασης ΧΡΗΣΤΩΝ και ΑΓΟΡΑΣ, στον οποίο χώρο οι επιχειρήσεις και καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν οποτεδήποτε και οπουδήποτε, άμεσα και ωφέλιμα, και παράλληλα αποτελείένα πανίσχυρο εργαλείο επιρροής, εταιρικής αναγνωρισιμότητας και αύξησης πωλήσεων.

Στην Findigital αναλαμβάνουμε την πλήρη παρουσία σας στα social media ακολουθώντας εφαρμοσμένη μεθοδολογία και δοκιμασμένες στρατηγικές για εγγυημένα αποτελέσματα.

Eshops

Εν έτη 2019 είναι πλέον δεδομένη η δυναμική και οι προοπτικές που δίνει ένα eshop στην επιχείρησή σας. Το Ελληνικό καταναλωτικό κοινό είναι προετοιμασμένο με ενεργή online καταναλωτική πρόθεση και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η καταγραφή στην αύξηση του ηλεκτρονικού τζίρου.

3,5 εκατομμύρια online Έλληνες καταναλωτές 6,1 δισεκατομμύρια τζίρος από online αγορές στην Ελλάδα για το 2017. Εκμεταλλευθείτε την ραγδαία ανάπτυξη στον χώρο της ψηφιακής πώλησης και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες που έχετε αλλά και τον βέλτιστο τρόπο για να προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ηλεκτρονικά.

Mobile Apps

Το mobile e-commerce αναπτύσσεται 3 φορές ταχύτερα από την αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η χρήση κινητού έχει ξεπεράσει το laptop στη χρήση του web. Αυτό το αυξανόμενο κύμα χρηστών δεν πρέπει πια να παραβλεφθεί.

Προσφέρουμε πλήρης λύσεις σχεδιασμού και κατασκευής ή δημιουργίας μόνο υπηρεσιών ανάπτυξης εφαρμογών σε όλες τις μεγάλες κινητές πλατφόρμες.

Digital Marketing

Στόχος, Μελέτη, Μέθοδος, Αποτέλεσμα

Το Digital Marketing αποτελείτε από 5 βασικά μέρη.
WEBSITE – SEO – SEM – EMAIL – SOCIAL MEDIA

Κάθε ένα από αυτά τα μέρη απαιτεί ξεχωριστή μελέτη και προσέγγιση για να είναι αποτελεσματικό. Εμείς είτε προτείνουμε αυτά που θεωρούμε κατάλληλα για την επιχείρησή σας και για το στάδιο που βρίσκεστε, είτε ακολουθούμε τις δικές σας προτάσεις και κατευθύνσεις.

Το σίγουρο είναι πως μαζί, κάνουμε πραγματικότητα την ψηφιακή εικόνα
και φωνή που έχετε ονειρευτεί για το Brand σας.

Google ads

Google ads (SEM – Search Engine Marketing) είναι η χρήση πληρωμένης διαφήμισης για την κατεύθυνση του χρήστη σε έναν ιστότοπο.

Η αύξηση της χρήσης των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, έχει αναπτύξει το SEM αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα προσέγγισης του κοινού.

Η Findigital έχει δημιουργήσει πλούσια κληρονομιά στο SEM, χάρη σε μία από τις εμπειρότερες ομάδες στον τομέα αυτό.

SEO / Local SEO

Το Search Engine Optimization, για να το πουμε απλά, είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας προς τον μηχανισμό -αλγόριθμο- της Google που επιλέγει το ποίος θα εμφανίζετε στις πρώτες θέσεις της Google όταν κάνει αναζήτηση κάποιος χρήστης ενα προϊόν, υπηρεσία ή πληροφορίες.

Το SEO είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και απαιτεί πολύπλοκες και συνδυαστικές εξειδικευμένες γνώσεις καθώς και ανάλυση Marketing για να στηθεί σωστά και να αποδώσει μακροπρόθεσμα

Στην Findigital, έχουμε ολη την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να υλοποιήσουμε όλα αυτά που απαιτεί μια SEO στρατηγική.

Social Media Ads

Εκμεταλευθείτε την δυναμική των social media (facebook, ιnstagram,twitter, κλπ) και δημιουργήστε μια κοινότητα ανθρώπων που ενδιαφέρετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μην ξεχνάτε πως τα Social Media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο της ανθρώπινης σχέσης όχι της πελατειακής ξερής επαφής.

Γι’αυτό χρειάζεται ειδική μεταχείρηση και κατεύθυνση για να αποδώσει ως κανάλι επικοινωνίας στο μέγιστο των δυνατοτήτων με μακροπρόθεσμη διάρκεια.

Email Marketing

Είναι δύσκολο σε 3-4 γραμμές να καλύψουμε την πραγματική δύναμη που έχει το mail και να αναφερθούμε στην δυναμική του εργαλείου που θα έχετε στα χέρια σας απο την στιγμή που θα «μπει το νερό στο αυλάκι».

Δημιουργούμε τα κατάλληλα πρότυπα επικοινωνίας με βάση τις ανάγκες του Brand σας ώστε να προωθείτε προϊόντα, προσφορές και λοιπές πληροφορίες που αφορούν το κοινό σας.

Tourism Marketing

Σε πραγματικό χρόνο!

Εκμεταλλευτείτε στο 100% τις δυνατότητες τοπικής προβολής ώστε να προσελκύσετε άτομα που βρίσκονται εκείνη την χρονική στιγμή κοντά στην επιχείρησή σας.

Από όπου και αν προέρχονται μπορούμε με έξυπνα εργαλεία να στοχεύσουμε σε ταξιδιώτες που εκείνη την περίοδο βρίσκονται ή αναμένεται να βρεθούν στην τοποθεσία σας.

Προβάλλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε κοινό που έχει άμεση καταναλωτική πρόθεση και διάθεση την κατάλληλη στιγμή!

Πριν το Ταξίδι

Με την γνώση και την εμπειρία μας στην στρατηγική προώθησης τουριστικών υπηρεσιών στοχεύουμε σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται και αναζητούν διακοπές αλλά και όλες τις σχετικές υπηρεσίες που χρειάζεται ένας ταξιδιώτης-τουρίστας στις διακοπές.

Ιδανικό για Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, υπηρεσίες οχημάτων μετακίνησης, αλλά και to-do-activities ή τοπικά tour.

Μετά το Ταξίδι

Για επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες εστίασης, καταστήματα λιανικής, υγεία και λοιπές τοπικές υπηρεσίες στοχεύουμε τους ταξιδιώτες που βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους και ψάχνουν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των διακοπών ή μιας εκδρομής.

Εμείς γνωρίζουμε τον τρόπο να τους εντοπίσουμε και να προβάλουμε την επιχείρησή σας την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο κοινό με αγοραστική πρόθεση.