Κατασκευή Eshop

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Η κατασκευή e-shop είναι πια επιβεβλημένη. Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – eshop μειώνεις τα κόστη, αυξάνεις τις πωλήσεις! Το Ελληνικό καταναλωτικό κοινό είναι προετοιμασμένο με ενεργή online καταναλωτική πρόθεση και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η καταγραφή στην αύξηση του ηλεκτρονικού τζίρου.

Έξι στους 10 Έλληνες ψωνίζουν μέσω ίντερνετ. 11 δισεκατομμύρια τζίρος από online αγορές στην Ελλάδα για το 2020. Εκμεταλλευθείτε την ραγδαία ανάπτυξη στον χώρο της ψηφιακής πώλησης και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες που έχετε αλλά και τον βέλτιστο τρόπο για να προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ηλεκτρονικά.

Το e-shop ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποίησης μιας επιχείρησης. Είναι ο τρόπος για να εισχωρήσετε δυναμικά στον χώρο του εμπορίου μέσω του internet. Με την κατασκευή e-shop μπορείτε να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας με στόχο την αύξηση του κέρδους.

Γιατί ξεχωρίζουμε;

Ανάλυση στόχων

Ο σχεδιασμός ξεκινά από την έρευνα των αναγκών του κοινού-στόχου σας. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα έχετε μόνο μια όμορφη εικόνα, αλλά και το τελικό προϊόν που ικανοποιεί τους σκοπούς σας.

Best Design

Πρωτότυπο και μοντέρνο design, προσαρμοσμένο στους στόχους σας. Tο layout ανταποκρίνεται σε όλες τις διαστάσεις της οθόνης του χρήστη παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.

SEO Optimize

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης έχει γίνει μια θεμελιώδης πτυχή που πρέπει να παρατηρηθεί όταν πρόκειται για την ιστοσελίδα.

Ασφάλεια & Υποστήριξη

Χρήση όλων των μεθόδων και εργαλείων για την προστασία της ιστοσελίδας σας και παροχή υποστήριξης με συνεχής αναβαθμίσεις και αλλαγές.

Τι κερδίζετε με την κατασκευή eshop;

Παρουσίαση προϊόντων

Η πλειοψηφία των καταναλωτών ενημερώνεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, ακόμη και αν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια αγορά μέσω ενός φυσικού καταστήματος. Το eshop παρέχει στο κοινό μια ενημερωμένη λίστα προϊόντων καθημερινά, ώστε να μπορούν να επιλέξουν εάν θα επισκεφθούν ένα φυσικό κατάστημα ή όχι. Ταυτόχρονα παρέχει στους πιθανούς πελάτες την ευκαιρία να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν απευθείας στο διαδίκτυο.

Μεγάλο αγοραστικό κοινό

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να στοχεύσετε μια διευρυμένη πελατεία ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεστε. Με τη σωστή ανάπτυξη και διαφήμιση του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε πελάτες από οπουδήποτε. Ο χρόνος και η απόσταση δεν θα περιορίζουν πλέον τις δυνατότητες του ηλεκρονικού σας καταστήματος.

Πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός eshop σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα, είναι ότι δεν έχει ωράριο εργασίας. Οι πελάτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αγοράσουν τα προϊόντα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμούν.

Εύκολη διαδικασία αγορών

Άνετη, άμεση, βολική και χωρίς καμία πίεση, η αγορά και πώληση μέσω ενός eshop είναι η λύση που περίμεναν χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να προσελκύσετε τους διαδικτυακούς σας πελάτες είναι απλά να δημιουργήσετε ένα φιλικό προς το χρήστη, γρήγορο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα για την εταιρεία σας.

Eshop & τεχνικά χαρακτηριστικά

Scroll to Top
Call Now Button